Nimamo domotožja, potujemo po celi Evropi

Podjetje M. Koželj d.o.o. je podjetje s tradicijo v organiziranju cestnega transporta. Glavna dejavnost podjetja je mednarodni transport in celovita logistična ponudba.

layer-5

Lastnik podjetja Milan Koželj se je začel ukvarjati s prevozi leta 1991 kot samostojni podjetnik. Ker se je pokazala potreba po več vozilih, je začel vozni park povečevati in do leta 2001 so bili pri njem zaposleni že 4 delavci. Glavna dejavnost podjetja M. Koželj d.o.o. je mednarodni transport in celovita logistična ponudba. Leta 2001 se je s.p. prestrukturiralo v podjetje M. Koželj d.o.o. .

Pokrivamo celotno Zahodno Evropo.

V podjetju M. Koželj d.o.o. je 15 zaposlenih. S prevozi pokrivamo celotno Zahodno Evropo, s poudarkom na Nemčiji, Nizozemski in Belgiji. Vsa vozila v našem podjetju so opremljena s sistemom sledenja. Naročnike lahko ažurno obveščamo o trenutni lokaciji vozil z njihovim blagom. Smo zanesljiv in strokovni partner. Svoje delo opravimo točno, korektno, zanesljivo, za primerno ceno, blago je vedno zavarovano. V podjetju M. Koželj d.o.o. je zaposlenih 11 voznikov, ki so strokovno usposobljeni za prevoze, v logistiki sta zaposlena 2 organizatorja prevoza, v administraciji in računovodstvu sta 2 zaposleni.

zemljevid_mouseover zemljevid
Razvoj podjetja

1991

Milan Koželj odpre s.p. in začne s prevozi.

1998

Uredili smo pisarno v svoji hiši.

2005

Povečali smo vozni park na 5 prevoznih sredstev.

1993

Kupimo prvi manjši kamion.

1999

Kupi prvi kamion s prikolico za prevoz volumenskega tovora.

Nas želite spoznati?